Takringen i Norr

Företaget

Takringen i Norr AB

Takringen i Norr AB bildades 1982 och ombildades 1996 med nya ägare men med samma personal. Företaget har 25 anställda och utför i huvudsak entreprenader med tätskikt och isoleringar på tak, plåtarbeten samt takskottning. Vi använder uteslutande produkter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar som byggnadskonstruktioner utsätts för.

Takringen i Norr AB utför i samverkan med Icopal tätskikts-entreprenader med Icopals hela produktsortiment och tätskiktssystem samt tillämpar kvalitetssäkring i alla väsentliga delar enligt Icopals certifierade kvalitetssystem ISO 9001.

Sedan augusti 2016 är vi certifierade enligt FR2000.

Våra tätskiktsspecifikationer uppfyller brandklass T, och våra montörer har alla certifikat för ”heta arbeten för tätskikt” enligt Svenska Brandförsvarsföreningens säkerhetsregler. Alla våra tätskiktsmontörer utbildas kontinuerligt för att hålla högsta klass på arbetets utförande.

Med vår långa erfarenhet kan vi ge Dig precis den service och trygghet Du har rätt att kräva från anbud till färdig produkt.

Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund, Byggentreprenörerna samt Takentreprenörerna.